Vandaag is het de 99ste verjaardag van het Zonnewonder te Fatima

Op 13 oktober 1917 verscheen de H. Maagd voor de laatste maal aan de drie kleine herdertjes van Fatima. Op die dag deelde ze het Derde Geheim mee aan Lucia, nadat het zonnewonder had plaatsgevonden. Maria had beloofd een mirakel te doen om de echtheid van de verschijningen te bevestigen. En zo gebeurde het. Honderdduizenden gelovigen zakten af naar de schapenweide om het wonder te aanschouwen. Het regende die dag, en de weide was één modderpoel. Maar men bad en het zonnewonder gebeurde. De hele weide droogde in een mum van tijd op en het klaarde op en alle aanwezigen aanschouwden het wonder, waaronder sceptische journalisten, atheïsten, dokters, geleerden, enz. Alle aanwezigen die nog niet geloofden, bekeerden zich en de kranten berichtten over het mirakel.

Gedurende de loop van de verschijningen had de H. Maagd zich geopenbaard als O.L. Vrouw van de Rozenkrans, en had ze gevraagd dat men elke dag de Rozenkrans zou bidden. Lucia kreeg ook de opdracht om de toewijding tot haar Onbevlekt Hart te verspreiden.

Lucia kreeg de opdracht van Maria om het Derde Geheim rond 1960 vrij te geven, maar ze werd het zwijgen opgelegd. Er werden flarden van vrijgegeven, maar het complete geheim zit…

Lees verder: klik hier


 

Advertenties