Kardinaal Burke doet oproep: ‘Bid samen met mij de Rozenkrans’

IMG_4456_810_500_55_s_c1

Kardinaal Raymond Burke richt zich in een emotionele oproep tot katholieken wereldwijd. De kardinaal roept katholieken op om de Hemel met Rozenkransen te bestormen. “Bid samen met mij één keer in de maand een Rozenkrans en vergezel mij in de Mis om de Katholieke Kerk van de verwarring te bevrijden”, zegt hij.

Het initiatief werd door Burke ingewijd met een plechtige Mis op 8 december (de dag waarop het ‘jaar van barmhartigheid’ van start ging, n.v.d.r.). De organisatie Catholic Action for Faith and Family organiseert het initiatief en wil dat zoveel ‘Rozenkranskrijgers’ zich aanmelden om samen Missen op te dragen en te bidden voor verlossing in de Katholieke Kerk.

Thomas McKenna: “Kardinaal Burke wordt door gewone katholieken van overal ter wereld aangesproken en gelooft dat ze op het punt staan zich te laten ontmoedigen. Hij vertelt hun dat het antwoord op de toestand hoopvol gebed is. Dus zorgen we voor een manier om door middel van gebed terug te vechten.”

Wie samen met de kardinaal wil bidden kan zich hier aanmelden (Engelstalige website). De gezamenlijke Rozenkrans wordt telkens op de eerste dag van de maand gebeden. Al ruim 1.000.000 katholieken doen mee.

Bronnen: https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-burke-promotes-campaign-to-storm-heaven-with-monthly-rosary-to-lif
Vertaling: Restkerk.net


 

Advertenties